Wat is uw ervaring?

Laat uw ervaringen met vermogensbeheer weten. U kunt anderen uw vermogensbeheerder aanraden of juist afraden.

Voeg een ervaring toe

Voeg uw ervaring met uw vermogensbeheerder toe aan Vergelijk-vermogensbeheer.nl. Hierdoor helpt u andere consumenten een juiste keuze maken.

Laat uw stem horen in de reacties.

6 thoughts on “Wat is uw ervaring?

  1. MeesPierson bevalt al jaren goed. Excellente service en een porto die ook in matige jaren zorgt voor vermogensbehoud .

  2. Zelf hoor ik over Alex Vermogensbeheer wel positieve dingen. Al moet ik zeggen dat ik zelf nog nooit een vermogensbeheerder heb gehad, dus ik kan het zelf niet beoordelen.

  3. Alex belegt alleen in Europese aandelen, wel transparant en lage kosten, echter hierdoor minder geschikt voor een vermogen dat groter is dan een miljoen. Voor vermogens van een halve ton lijkt het me wel prima.

  4. Mijn zoon zat bij Wilgenhaege. De rendementen vallen de laatste jaren bar tegen.

    • Ik heb jarenlang bij Wilgenhaege gezeten. En altijd naar volle tevredenheid. Doordat ik m’n vermogen voor andere zaken wilde aanwenden, ben ik in 2008 uitgestapt. Dat bleek (puur geluk natuurlijk), de beste beleggingsbeslissing die ik gemaakt heb ;)

  5. Bij Alex ben ik erg tevreden over de service. Ik kwam eigenlijk voor de lage kosten, maar ze hebben me echt weten te verbazen. Rendementen mogen nog wel beter, maar dat is het geval bij al mijn beleggingsrekeningen. Tegen dit sentiment valt niet te beleggen….