Beste vermogens beheer

Ben je op zoek naar succesvol vermogens beheer? Ontdek de vijf meest populaire vermogensbeheerders. Deze vijf vermogensbeheerders zijn de laatste jaren het best beoordeeld door hun klanten.

Comtessa Vermogens beheer

Comtessa Vermogensbeheer is een dynamische organisatie met ervaren beleggingsspecialisten. Met onze jarenlange internationale beleggingservaring concentreren wij onze dienstverlening op vermogensbeheer en vermogensadvies aan particuliere en institutionele cliënten. Bovendien is Comtessa Vermogensbeheer de enige vermogensbeheerder in Nederland die werkt op basis van uitsluitend No cure, No pay. Nimmer betaalt u bij ons een zogenaamde performancefee of prestatiebeloning.

Bekijk de website van Comtessa Vermogensbeheer

Alex Vermogens beheer

Bij Alex zorgen wij eerst voor uw winst en dan pas volgt onze beloning. Dit is de beste garantie dat wij er alles aan doen om uw vermogen te laten groeien. Uw belang is dus ook ons belang. Vanaf de oprichting behaalt Alex dan ook goede rendementen.

Bekijk de website van Alex Vermogensbeheer

OHV Vermogens beheer

Onafhankelijk vermogensbeheer Omdat wij onafhankelijk opereren van financiële instellingen en niet ‘leven’ van transactiekosten, boeken we vrijwel altijd bovengemiddelde rendementen ten opzichte van het risico dat uw vermogen loopt. Onze kosten zijn laag en daar profiteert uw kapitaal optimaal van. In het kort: bij ons geen tegenstrijdige adviezen en onnodige transacties. Op basis van de persoonlijke relatie en de kennis die wij opbouwen van uw portefeuille en wensen, nemen wij de volledige zorg over voor het beheer van uw vermogen. Uiteraard altijd met een helder overzicht en inzicht, hoge liquiditeit en dus directe beschikbaarheid op het moment dat u uw vermogen weer zelf nodig heeft.

Bekijk de website van OHV Vermogensbeheer

Noordam Vermogens beheer

Zoekt u sigarenrokende mannen in een krijtstreep of pijpendansende krullenjongens? Zoek dan nog even verder. Wij zijn van een andere generatie vermogensbeleggers. Ervaren tot op het bot, verkwikkend helder en zonder blad voor de mond. Dat verhaal van zachte heelmeesters moet u elders maar ondergaan. Noordam combineert de ervaring van grootbanken met het comfort van korte lijnen. Resultaatgericht, eerlijk en vooral: met hart voor de zaak. Opsmuk kunnen wij missen als kiespijn. Ons kleine, maar fijne kantoor doet alles wat in uw vermogen ligt.

Bekijk de website van Noordam Vermogensbeheer

Ohpen Vermogens beheer

Hét antwoord op duur, complex en ondoorzichtig vermogensbeheer. Bij Ohpen kunt u uw vermogen duurzaam laten beheren, zonder verborgen kosten! Daarnaast is iedereen welkom, vanaf 1 euro kunt u al klant worden. Een rekening opent u snel en geheel online.

Bekijk de website van Ohpen Vermogensbeheer